Destination services

Kunsten at belønne igennem oplevelser! Lad ledergruppen bygge sin egen igloo… og sove i den. Tag en pause fra konferencen, og gå en tur på Stockholms tage. Lad ægtefællerne besøge byens allerbedste specialbutikker mens de venter eller tage malertimer hos Royal Copenhagen. Hent vores Destinations brochure.

Kort om Destination Services

I kan have et ønske om at belønne jeres bedste team, eller for at tilbyde sociale aktiviteter uden for det faglige program på den næste konference. Vi er specialister i oplevelser ud over det sædvanlige. Vi kender en vifte af specielle og vidunderlige rejsemål så godt, at vi tilbyder unikke, skræddersyede rejser hvor destination, indlogering og program passer sammen. Og samtidig passer til de øvrige rammer for rejsens formål, form og faglighed.

Hos WELCOME tilbyder vi incentives fuldt integreret med vores øvrige møde- og eventunivers. Det gør at de ’ekstra’ kulturelle oplevelser, som I har brug for undervejs, aldrig bliver glemt. Fagligt og socialt – vi giver deltagerne noget at skrive hjem om.

Med rejsemål overalt i Danmark, Norden, og Baltikum er der nok at tage fat i. Få en liste over de mest populære rejsemål tilsendt.

Danmark

En rejse til og igennem middelalderlige København er fantastisk; en af verdens mindre hovedstæder har så utrolig meget at byde på, at der er rigeligt for enhver smag. Udflugter til Kongernes Nordsjælland, vikinge- og jernalderoplevelser andre steder på Sjælland eller i resten af Danmark, vi har mange kulturelle, unikke oplevelser at byde på. Vi rejser gerne ud, men vi er så glade for at komme hjem igen.

 

Sverige

Sveriges enestående smukke og imødekommende hovedstad er et besøg – og hele turen – værd: Her er en vidunderlig, gammel bykerne, her er borge, hustage vi arrangerer byvandringer på, her er et eventyrligt sceneri af byliv med og langs og over og under vand, kanaler og skærgård. Sveriges historie fortælles og mærkes tydeligt her i én af Nordeuropas smukkeste byer.
– Kom hitt!

 

Norge

De norske fjorde er optaget på UNESCO’s verdenskulturarv-liste … med rette. Landet er formet af is, masser af is, der har skåret sig ned i urfjeldet i et enestående mønster. Se selv når vi viser et land frem med fjorde, fjelde og fejende flotte strøg af landskaber i et land som ligner – og alligevel overhovedet ikke ligner – Danmark. Norges natur lader den besøgende målløs over storslåede scenarier. De gamle vikingekongebyer Oslo og Bergen huser unikke kulturelle attraktioner i bymiljøer som er afslappede, hyggelige og imødekommende.

Island

Island er en rejse til en anden verden: Hovedbyen Reykjavik og de øvrige byder på kysten rummer stor charme og udgør en markant modpol til de ubeboede, indre dele af øen. Her oplever I vulkaner, varme kilder, øde stenede sletter og en gold skønhed i særklasse. Men det er også vikingeland og fødestedet for nordisk demokrati: Her samledes de islandske vikinger sig – historiens sus er bogstaveligt. Island er et rejsemål forskelligt fra alt andet.

Lapland

Lapland er et skatkammer af uforglemmelige oplevelser med sne og is, himmel og hav. Tag på rally på snescooter eller slædehunde, fang fisk i en frossen elv, og spis den hos samer. Lad os vise dig rundt i Laplands fantastisk smukke landskaber. Det er store vidder og en himmel der åbner sig, og hvor nordlyset danser.

Finland

Finland er landet hvor landskabet spiller en stor rolle. Her finder I en uhåndgribeligt smuk natur med talløse fyrre- og grantræer, kuperet terræn og labyrinter af søer og vige. Store dele af landskabet er i uberørt tilstand, ikke mindst i de i alt 35 nationalparker fra de sydlige bredder af den Finske Bugt til de høje fjelde I Lapland. Samtidig er Helsinki og de større byer charmerende og byder på nordiske oplevelser, gode restauranter – og ikke mindst et varmt møde med den finske badstuekultur.