Production services

Det er én ting at få de gode ideer - en anden er at virkeliggøre dem! Vi omsætter koncept og planer for jeres event til virkelighed. Til tiden, til budgettet og til sidste skrue!

Kort om Production Services

Vores fornemmeste opgave er at realisere jeres ønsker og budskaber - det jeres deltagere skal møde, se, høre og mærke på jeres event skal leve 100% op til jeres drømme og målsætning. Det sørger vi for!

Vi sætter scene, skærme og rette kulisse. Vi leverer teknisk produktion i særklasse og uanset hvad det kræver bygger, producerer og leverer vi det fuldt ud. Samtidig sørger vi også for det helt rette indhold til at fylde rammerne ud - vi sørger for rette faglighed og underholdning, og vi sikrer en professionel afvikling. 

At vi så samtidig også tager os af økonomistyring, aftaleindgåelser og alt det andet der skal være helt styr på, vil vi ikke kede nogen med. Vi håndterer venue, myndigheder, brandvæsen, leverandører, udstillere, teknikere, A/V, IT, pr, reklamebureau og mange flere. I kan koncentrere jer om at nyde oplevelsen – vi tager os af resten!