OM WELCOME

Vi brænder for at udvikle præcis den liveoplevelse, vores kunder drømmer om. Det har vi gjort siden 1998, hvor WELCOME voksede ud af entertainment industrien med et ønske og en ambition om at skabe stærke unikke og forvandlende oplevelser for vores kunder. Den ambition er vi tro mod hver dag! 

 

 

Vores drivkraft er nysgerrighed og respekt:

 

  • Når vi møder jer og jeres budskaber og brands
  • Når vi arbejder med budgetter og deadlines
  • Når vi leverer nytænkende og integrerede løsninger
  • Når vi videreudvikler og nytænker vores relationer

Vi er nysgerrige fordi nytænkning og nysyn er vores måde konstant at være foran. Og vi er respektfulde fordi jeres brand og budskab er omdrejningspunkt for alt vores arbejde. Det handler om jer!

AWARDS

Vi elsker det vi gør, og vi er gode til det. Og så er det tilmed ikke kun os selv og vores kunder der kan se det – listen nedenfor giver et godt indtryk af bredden af vores professionelle dygtighed.

GALA AWARD – USA

Best Multiple Day Event Program 2011

Best Event Produced for a corporation 2009

Best Event Produced for a corporation 2008

ISES ESPRIT AWARD – USA

Best Meeting / Conference Program 2010

Best Creative Solution 2010

Best Creative Concept 2005

EUBEA AWARD – ITALY

Best B2B Event 2012 - Silver

Best Use of Space/ Setting 2011 – Gold

Best Location 2011 – Silver

Best Event Direction 2010 – Silver

Best Location 2009 – Silver

Best Location 2008 – Bronze

 

ØVRIGE AWARDS

MPI - Denmark – Agency Of The Year 2011

Copenhagen Award – Best Marketing 2000

…Og vi er på ingen måde blevet trætte; begejstringen for den næste succes holder os skarpe og i gang. Følg med på vores nyhedsside.

WELCOME I NETVÆRK

Nok er vi store, men ikke for store til at søge – og give – inspiration og erfaringer i de netværk vi er med i. Her stilles skarpt på udfordringer og tendenser i tiden; her holder vi nysgerrigheden i kog.

Et kampstærkt netværk…

Herhjemme har vi vores eget, benhårde og kampstærke netværk inden for event- og performanceverdenen. Vi trækker på specialister inden for arkitektur, scenografi, dramaturgi, netværksspecialister, kommunikationsfolk, involvering og andet. Til enhver opgave stiller vi med præcise og skarpe øjne. Vi bruger nogle i den kreative proces hvor de dramaturgiske og narrative rammer defineres. Vi bruger andre når vi virkeliggør konceptet og producerer mødet eller eventen. Men vi bruger dem der skal til, for at jeres publikum rammes og flyttes af jeres budskab.