CorporateEvents

Vi designer firmaevents, som deltagerne taler om mange år efter

Når mennesker griner sammen og forlader eventet med armene højt over hovedet, får de et tættere sammenhold. Det giver en stabil medarbejderkreds, der er villige til at stå op for hinanden. Den slags kan man læse på bundlinjen.

Kollegerne kommer hjem med nye idéer, fornyet energi og en ærlig lyst til at arbejde sammen. Vores mødedesignere har hundredvis af events bag sig. Derfor ved vi, at vores møder ender i positive resultater, der kan mærkes, hvad enten du er vært for en konference, skal sende et nyt produkt på markedet, vil fejre en milepæl eller styrke teamets bånd.

Why

Vi ved, at tid er det dyreste grundstof i en moderne virksomhed. Medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere: For alle er tid en knap ressource. Vi spilder ikke jeres tid. Vi gør os altid umage. Vi lytter til jeres krav og ønsker og designer et møde, der leverer mere end I forventer. Og fordi vi laver hundredvis af møder hvert år, er vi i front med nye trends, så dit næste møde altid bliver state of the art.

How

Vi er et full-service eventbureau, der dækker alt fra første brief til sidste evaluering.

Vi tager ansvar for den strategiske planlægning og et varieret program, der passer til målgruppen og bygger videre på jeres dna. Vi eksekverer til perfektion og har folk nok på gulvet, så vi undgår fejl.

Vores Corporate Events omfatter:

  • Konferencer & seminarer

  • Workshops & trænings sessioner

  • Produktlanceringer

  • Fejring af milepæle

  • Team-building aktiviteter & retreats

  • Award shows & gallamiddage

Kontakt:

Magnus Holde-Bygvraa Magnus@welcomehome.dk +45 22 40 70 74

Når Welcome designer corporate events, leverer vi en dag, som deltagerne aldrig glemmer. Den slags kan måles på bundlinjen.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS