VORESSERVICES

Vi puster nyt liv i mennesker, brands, og virksomheder gennem begivenheder og oplevelser.

We turn moments into momentum.

Corporate events

undefined

Jeres gæster fortjener det bedste

Tid er det dyreste grundstof. Når jeres gæster bruger tid på jer, sikrer vi, at hvert et sekund er værdifuldt. Vi lytter til ønsker og designer et møde, der sprænger jeres forventninger.

Sammen skaber vi corporate events, der begejstrer, inspirerer og giver målbare resultater. Vi bygger events på de nyeste tendenser, som deltagerne taler om mange år efter.

Læs mere

Employee
events

undefined

Vi skaber exceptionelle oplevelser, der styrker teamet

Vi ved, at hver enkelt medarbejder spiller en unik rolle, når I skal opbygge en sund virksomhedskultur. Welcome fremmer medarbejdernes styrker. Vi skaber enestående oplevelser, der er tilpasset jeres organisation og efterlader en varig adfærdsændring.

Læs mere

Exhibition
& Spaces

undefined

Oplev styrken ved at skille sig ud i messehallen

Welcome skaber fangende messestande, der giver plads til meningsfulde møder og konkrete resultater. Vi har hundredvis af messer bag os. Vi kender til den lidt trættende kombination af tør luft i messehallen, mange mennesker og endeløse række af intetsigende messestande. Med Welcome skiller I jer ud. Vi er kreative og nytænkende, så I suger opmærksomheden til jeres stand. 

Læs mere

Hybrid & Virtual Events

undefined

Vi samler hele verden hos jer - uden at teknikken går ned

De virtuelle muligheder har revolutioneret måden at mødes på. Med Welcome kan du ramme hele verden på én gang, uden at teknikken går ned. Vi var firstmovers og udnytter topmoderne teknologier og brugervenlige systemer, som alle kan finde ud af. Sammen kan vi skabe en dynamisk og engagerende digital oplevelse.

Læs mere

Events
Abroad

undefined

Vi udnytter destinationens superkræfter og skaber inspiration, engagement og mindeværdige fællesoplevelser

Oplev magien med et event uden for Danmarks grænser. Tiden, vejret og maden er anderledes og åbner op for mindeværdige oplevelser, der styrker båndene mellem deltagerne og jer.

Læs mere

Healthcare Meetings
& Events

undefined

Navigating compliance, delivering impact

Vi forstår vigtigheden af engagerede sites ved gennemførelse af kliniske forsøg. Vi er også opmærksomme på betydningen af et dedikeret globalt team ved lancering af nye produkter. Med mere end 15 års erfaring inden for skabelse af healthcare møder og begivenheder er vi specialister i at arrangere engagerende møder, der opbygger stærke partnerskaber og samarbejder mellem sponsorer, sites og markeder.

Læs mere

Fordi events forandrer mennesker

Vi er her for dig, når du ønsker at aktivere, engagere og forbinde mennesker. Vores events skaber forandring, gør folk begejstrede, opbygger tillid og får dem med på vognen.

Lad os tale mere om, hvordan events og oplevelser kan tilføje værdi til din brandstrategi

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS