Hybrid&VirtualEvents

Vi mener, at hybrid- og virtuelle events har transformeret måden, hvorpå vi skaber forbindelse og engagerer os med publikum.

Why

I Coronaens to år afviklede Welcome stort set ikke andet end virtuelle møder, og det kommer din virksomhed til gavn. Vi har 100 procent styr på det tekniske, for vi udnytter topmoderne teknologier og brugervenlige systemer, som alle kan finde ud af. Vi er bevidste om, at deltagerne i et onlinemøde ofte har hovedet mange andre steder end mod mødets indhold. Derfor ved vi, hvordan I fanger deltagernes opmærksomhed, så I øger jeres reach og får målbare resultater.

How

Vi er et full-service eventbureau, der dækker alt fra første brief til sidste evaluering. Vi gør alt for at forstå jeres mål og målgruppe og designer en digital oplevelse, der passer præcist til jer. Vi vælger den online-tjeneste, som passer bedst til opgaven og giver det bedste output.

Vores Hybrid- og Virtuelle service inkluderer:

  • Virtuelle konferencer

  • Webinars & online paneldiskussioner

  • Virtuelle produktlanceringer

  • Online træningssessioner & workshops

Kontakt:

Magnus Holde-Bygvraa Magnus@welcomehome.dk +45 22 40 70 74

Vi står klar til at guide dig gennem hybrid- og virtuelle events. I fællesskab kan vi skabe en levende og engagerende digital oplevelse, der opbygger forbindelse til dit publikum, udvider din rækkevidde og sikrer konkrete resultater for dit brand.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS