Employeeevents

Optimer jeres teams potentiale med meningsfulde medarbejderarrangementer, der giver varige positive effekter

Når Welcome tilrettelægger jeres teambuilding-dag eller kick-off, er det for at skabe udvikling og forandring. Allerede dagen efter har medarbejderne øget engagement, højere moral og fået nye muligheder for at skabe værdi til virksomheden.

Efter et grundig planlægningsforløb tilrettelægger vi et program med exceptionelle oplevelser, involverende formater, fejlfri eksekvering og de nyeste trends.

Why

Mennesker er forskellige, og vi ved, at hver enkelt medarbejder spiller en unik rolle, når I skal opbygge en sund virksomhedskultur. Når Welcome arrangerer medarbejder arrangerer lytter vi til jeres mål, for at fremme medarbejdernes styrker og give talenter lov til at spire. Vores løsninger efterlader en varig adfærdsændring.

How

Vi er et full-service eventbureau, der dækker alt fra første brief til sidste evaluering. Vi lærer jeres strategier at kende og sikrer, at programmet passer præcis til målgruppen og bygger videre på jeres dna. Vi eksekverer til perfektion og har folk nok på gulvet, så vi undgår fejl. Vi tænker bæredygtigt og innovativt, så I oplever en dag, der bygger på den nyeste forskning og tendenser.

Vores Employee Events Service Inkluderer:

  • Mødedesign, workshops & træningssessioner

  • State of the art teambuilding-aktiviteter

  • Motiverende medarbejderanerkendelse, & award shows

  • Inspirerende keynote speakers og kick-offs

  • Jubilæumsfejringer

  • Ledelsesseminarer, julefrokoster og sommerfester

Kontakt:

Magnus Holde-Bygvraa Magnus@welcomehome.dk +45 22 40 70 74

Når Welcome designer employee events, leverer vi en dag, som deltagerne aldrig glemmer. Den slags kan måles på bundlinjen.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS