Exhibition&Spaces

Forstærk dit brand med bemærkelsesværdige udstillinger og messer, - og husk bolsjerne. I får brug for dem, når publikum flokkes om jeres stand

Oplev styrken ved det personlige møde

Det er vanskeligt, hvis ikke umuligt, at genskabe eller erstatte den interaktion, der opstår, når mennesker er samlet. Og det er derfor messer er så vigtige. For at sikre, at jeres brand efterlader et slagkraftigt og varigt indtryk på jeres expo-publikum, planlægger og udfører vi expo-stande og områder, der imponerer, overrasker og skaber ægte resultater. Vores koncepter er bygget omkring målgruppen, besøgsruten og brandoplevelsen. De er designet til at skabe meningsfulde møder.

The Why

Uanset om dit mål er at styrke dit brandimage, understøtte dine kunderelationer, lancere et nyt produkt eller blot at sælge, har vi de løsninger, du har brug for til at opnå succes.

The How

Vores tjenester dækker alt fra strategi til planlægning og eksekvering. Med andre ord tager vi os af alt – fra at finde på den kreative idé til at bringe denne idé til live på din messe og måle og vise dig resultaterne af det, vi opnår. Vi tilbyder et komplet sæt af tjenester til enhver, der planlægger deres tilstedeværelse på messer over hele verden. Bæredygtighed er kernen i alle de messestande og -områder, vi designer – fra den indledende planlægning og hele vejen gennem opbygning og nedtagning. Udforsk vores kundereferencecase her, hvor vi opnåede imponerende resultater med vores reuse rate, som er Liwlig's konceptualiserede værktøj til måling af genanvendelsesraten i udstillingsprojekter.

Vores Service Inkluderer:

  • Konceptudvikling til messer

  • Konceptplanlægning baseret på jeres målgruppe

  • Forbedring af jeres brandimage

  • Optimering af adfærd og oplevelser

  • Rumdesign til bemærkelsesværdige stande

  • Produktion og styring af udstillinger

  • Aktivering

  • Måling og håndtering af leads

Kontakt:

Magnus Holde-Bygvraa Magnus@welcomehome.dk +45 22 40 70 74 Sammen skaber vi uforglemmelige udstillinger, messer og bæredygtige omgivelser, der styrker dit brand!

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS