Exhibition&Spaces

Forstærk dit brand med bemærkelsesværdige udstillinger og messer, - og husk bolsjerne. I får brug for dem, når publikum flokkes om jeres stand

Oplev styrken ved det personlige møde

Welcome ved, hvordan I vinder kampen om kunderne på messen, så I kommer hjem med nye kunder, et stærkere brand, øget kendskab og et mersalg. Vi skaber fangende messestande, der giver plads til meningsfulde møder og konkrete resultater. Vi er kreative og frække, for vi ved, at du skal skille dig ud, hvis du vil suge opmærksomheden til din stand.

Why

Vi har hundredvis af messer bag os. Vi kender til den lidt trættende kombination af tør luft i messehallen, mange mennesker og endeløse række af intetsigende messestande. Med Welcome skiller du dig ud. Vi analyserer din målgruppe til bunds. Vi overvejer detaljer som de besøgendes rute i messehallen, dit udvalg af lokkemad og oplevelser, som de besøgende bare må opleve.

How

Vi er et full-service eventbureau, der dækker alt fra første brief til sidste evaluering. Vi tager ansvar for alle aspekter fra kreative koncepter, uddannelse af medarbejderne på standen, produktion af standmateriale og opsætning. Vi eksekverer til perfektion og har folk nok på gulvet, så vi undgår fejl.

Vi genbruger alt det standmateriale, vi kan. Vores ’re-use rate beregner’ beregner genanvendelsesgraden og C02-emission for standen, så vi sammen kan udvikle nye bæredygtige alternative stande.

Vores Service Inkluderer:

  • Konceptudvikling

  • Målgruppeanalyse

  • Forbedring af jeres brand image

  • Optimering af adfærd og oplevelser

  • Rumdesign til bemærkelsesværdige stande

  • Produktion og drift af stande

  • Aktivering

  • Måling og håndtering af leads

Kontakt:

Magnus Holde-Bygvraa Magnus@welcomehome.dk +45 22 40 70 74 Sammen skaber vi uforglemmelige udstillinger, messer og bæredygtige omgivelser, der styrker dit brand!

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SVERIGE - NORGE - DANMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS